Vacature doktersassistente

Collega’s die voor elkaar door het vuur gaan. Elke ochtend samen koffie drinken. Gezelligheid. Zomaar wat termen die slaan op de leukste praktijk van Utrecht. Spreekt dit jou aan dan moet je zeker verder lezen!.

In verband met langdurige ziekte van een van onze vaste assistente zoeken wij een tijdelijke enthousiaste doktersassistente voor 16 uur – 24 uur per week voor minimaal zes maanden.

De praktijk bestaat uit een samenwerking van drie praktijken in de altijd bruisende wijk Zuilen. Er is een team bestaand uit assistentes, huisartsen, POH’s, een manager en administratief medewerkers. In dit team is een ieder voor ons gelijk.

Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Zo bieden wij  goede zorg aan onze patiënten. Hierbij proberen wij persoonsgerichte patiëntenzorg te geven, oog te hebben voor elk individu. Overleg binnen de praktijk is altijd laagdrempelig en met een open houding naar elkaar. Gezelligheid is ook belangrijk of hadden wij dat al gezegd?

Kan jij triage voeren via de NHG richtlijnen? Kan jij zelfstandig en in teamverband werken? Eigen spreekuren draaien? Mogelijkheid om kennis te verbreden? Maar wil je vooral onderdeel zijn van een topteam? Werkdagen zijn maandag en vrijdag en een eventuele derde dag in overleg.  Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO huisartsenzorg.

Gaat je hart sneller kloppen van bovenstaande omschrijving? Twijfel dan niet en stuur ons jouw brief!

Sandra Bekker: managerelinkwijk@gmail.com .

Zie ook onze website: https://elinkwijk.praktijkinfo.nl/ of bel bij vragen gerust: 06- 40664891

Huisartsenpraktijk Elinkwijk

Amsterdamsestraatweg 554

3553 EN Utrecht